История

Риджънтс Пропърти Адвайзърс ЕАД е консултанска компания в областта на недвижимите имоти, която предлага ексклузивно обслужване и цялостни решения на своите клиенти: инвеститори, наемодатели и наематели.

С цел да се осигури най-високо качество услуги, което се очаква от клиентите на Regent’s, компанията е разработила свое собствено "ноу-хау" и е въвела най-добрите практики, използвани в сферата на недвижимите имоти в чужбина и в България.

Повечето от членовете на екипа Риджънтс са обогатили своя професионален опит от многото години, прекарани в сферата на бизнеса с недвижими имоти. Сътрудничеството при различни проекти, съвместната работа и демонстрирането на постоянство са им помогнали да постигнат целите на екипа.

През 2007 г., благодарение на нов бизнес потенциал, възникнал от разширяващия се пазар, отдел "Брокерски услуги" на "Фортън" се отделя и се превръща в нова компания с името "Риджънтс Пропърти Адвайзърс".

В началото фирмата е част от инвестиционния портфейл на AG Capital Holding, който е лидер на пазара на недвижими имоти в България и е най-голямата компания, посветена на този бизнес.

През февруари 2009 г., Regent’s е придобито от г-н Стефан Косев - един от водещите експерти в сферата на недвижимите имоти в България.